Illuminator

MØD ANTURI'S KOMPETENTE PARTNERE

Hvad betyder

en illuminator?

(Latin). Illumination betyder ”oplysning”, men i åndsvidenskaben er illumination betegnelsen for kontakt med højere bevidsthedstilstande, der oplyser den mediterende om et aspekt af den højere virkelighed. Når sjælens udstrålende lys modtages, forstår det fysiske menneske med sin hjernebevidsthed det, der tidligere var skjult. Den oplyste tænkning modtager sjælsviden. Udtrykket bruges navnlig om den selvindvielse, som Buddha opnåede i sin sidste inkarnation, hvor han fik den endelige oplysning eller illumination under Bodhi-træet.

Navn:             Nathalie Dahl

Titel:               Founder - Chief of Passion

Telefon:          23 23 99 77

Profil


Jeg arbejder med noget, som ikke kan ses, men det giver fantastiske resultater. Man bliver mere levende og bevidst om, hvad man vil, og hvordan man kan opnå det uden følelsesmæssigt at dykke ned. Med succes på arbejdet føler man sig betydningsfuld, fordi der er mange, der identificerer sig med jobbet. Men hvordan kan du få mere succes på en let og effektiv måde? Og ikke kun på jobbet?

Navn:             Dr. Passang Thopchen

Titel:              Chief of Wisdom

 

Profil

 

Jeg har sin klinik - TMCA clinic i Pune, India, hvor han praktiserer følgende behandlingsmetoder: Sowa Rigpa, Tibetansk medicin, akupunktur, Moxibustion, Cupping, åreladning, Kue-Nye og åndedrætsøvelser.

 

Jeg afsluttede uddannelse i Tibetansk medicin i 1989 og efterfølgende Traditionel Kinesisk medicin i 1992 og praktiserer Tibetansk medicin samt akupunktur og træner lægestuderende fra Medicinsk College i Indien (Sorig Bumzhi Menri Ling) og i hele verden. 

 

Min undervisning er alsidig og  inkluderer bland andet akupunktur, Moxa, Cupping terapi, Tsa Loong, (åndedrætsøvelser), Tibetansk Massage (Ku-Nye), Mantra healing og Drømme Yoga. 

 

Jeg deltog i mange medicin og- helbredskonferencer, hvor han forelæste om Tibetansk medicin (Sowa Rigpa),  TMC og akupunktur.

Navn:             Ghita Kuhlmann

Titel:               Strategic Owl

Telefon:          23 23 99 77

Profil

 

Jeg har fokus på både fakta og intuition, når jeg arbejder. Gennem min karriere har jeg overvejende baseret beslutninger på fakta og rationel tækning, men har de seneste år opdaget styrken i også at bruge og stole på min intuition. Det er med til at skabe tillid og ro i både arbejde og privatliv.

Navn:             Birgitte Pliniussen

Titel:               Creative Magician

Telefon:          23 23 99 77

Profil

 

Jeg bruger mig selv og mine erfaringer i alt hvad jeg tilgår. Har været selvstændig grafisk designer og konceptudvikler i en del år - with a touch. Mine interesser går på det spirituelle univers og hvordan jeg kan bruge mine intuitive evner businessrelateret. Det handler om at have balance - ikke bare i mit karriereliv, men flow over hele linjen, uanset hvilken rejse jeg begiver mig ud på.

 

Navn:             Morten Willum

Titel:               Mechanics & Vision Wizard

Telefon:          23 23 99 77

Profil


Iværksætter med stort I, som er passioneret for god ledelse og god energi. Har arbejdet som projektleder på flere områder og er typisk administrator for god styring og sikker målsætning. Jeg har altid interesseret mig for mekanik, bla. gamle biler og det fascinerer mig, at få dimser til at kunne "noget". Er frisk på at udvikle i nye retninger og absolut opfinder og problemløser helt ind i sjælen - som i øvrigt er en vaske ægte ildsjæl.

Navn:             Lotte Dohn Rix

Titel:               Mindful fairy

Telefon:          23 23 99 77

Profil

 

Jeg har læst medicin og merkonom, certificeret Iyengar yogalærer® bachelor uddannelsesvidenskab (educational science) 


Holistisk humanist med ben i naturvidenskaben.

Har studeret medicin, merkonom, yogafilosofi, uddannelsevidenskab, livet!


Min mission er et bæredygtig uddannelsessystem, der uddanner hele, reflekterede og empatiske individer til glæde og gavn for individet selv, for Danmark og for hele verden (ja, intet mindre.)

Navn:             Peder Andersen

Titel:               Mentor

Telefon:          23 23 99 77

Profil

 

Som Mentor anvender jeg mine erfaringer i alle mine aktiviteter. Jeg har beskæftiget mig med forretningsudvikling, været Mentor for iværksættere og lavet online koncepter samt drevet FynboTV med stor succes. Mine interesser er mest indenfor businessverdenen og udvikling af ny viden. Jeg har god empati for mennesker, og kan vejlede dem til at finde den rette vej, og de rigtige metoder i deres business. Jeg har en balanceret tilgang til alt hvad jeg laver, både i min karriere og i mit liv generelt. Jeg arbejder ofte i et godt flow i tilgangen til mine opgaver, der hurtigt løses ud fra min intuition og mit erfaringsgrundlag.

Navn:             Bjarne Dalhoej

Titel:               Familie ekspert

Telefon:          23 23 99 77

Profil

 

Jeg har mere end 40 års erfaringer inden for det pædagogiske felt, hvoraf nogle er ledelser faringer.

Mit speciale er børn og familier og de problemstillinger, der kan opstå inden for denne ramme.

Jeg har en bred viden og uddannelsesbaggrund, men bruger meget mig selv, samt mine intuitive evner, i mit arbejde, med børn og familie.

Jeg tager udgangspunkt i familiernes ønsker og behov, og får dem til at forstå, det ofte er dem, der ved hvad der er godt for netop dem og deres familie.

Jeg arbejder ofte med hele familiesystemet, da vi jo alle har en indflydelse på hinanden, jeg lægge meget vægt på det positive og forsøger, at udbygge dette, da det vi på den måde, får energi og balance i livet.

 

YOU ARE THE BEST

VORES UNDERVISERE ER NØJE UDVALGT PÅ BAGGRUND AF DERES ERFARINGER OG MENNESKELIGE FORSTÅELSE. DE HAR SELV PASSION FOR DET DE LAVER, OG DE ER INSPIRENDE MENNESKER - DE HAR DET MAN KALDER GNIST OG SMITTENDE ENERGI.

KONTAKT

Hold dig ikke tilbage for at sende os en besked.

Vi er altid SÅ glade for at modtage søde beskeder og positive ord.

 
 
 
 

"Vil du lære dig selv at kende, så læg mærke til,

hvad du helst tænker på.”

Jean-Paul Sartre

Phone: +45 -  23 23 99 77 · Mail: compassioncenter@anturi.dk · Cvr: 39374668

Copyright @ All Rights Reserved