Nathalie Dahl

HVORFOR HEDDER VI ANTURI

 

LOYALITET · LIVSGLÆDE · ENTUSIASME · INTEGRITET · PASSION

 

Jeg har været i Indien flere gange for at meditere samt uddanne mig som coach. Under en af mine meditationer, hørte jeg ordet ”Anturi”. Jeg vidste ikke dengang, hvad det betød. Da jeg kom hjem, undersøgte jeg betydningen af ”Anturi”. Det viste sig, at Anturi betyder en sensor, som giver tegn til lyset om at lyse på én, når personen kommer tæt på. Her kunne jeg se en dyb mening, og da jeg startede for mig selv, var det oplagt, at firmaet skulle hedde Anturi til fornavn. Indien har spillet en afgørende rolle i min beslutning om at skifte job til noget, jeg brænder for, og som har været min hobby i mere end 20 år.

NATHALIE DAHL


Jeg har mere end 25 års erfaring som forretningskvinde. I mere end 10 år har jeg været Key Account Manager for et stort internationalt firma i Danmark, og i mere end 20 år har jeg været interesseret i, hvordan det lykkes for nogen at nå toppen - og at toppen er individuelt, og ikke  kan sammenlignes. Succes er forskellig fra person til person - fra virksomhed til virksomhed.


Vi arbejder med noget, som ikke kan ses, men det giver fantastiske resultater. Man bliver mere levende og bevidst om, hvad man vil, og hvordan man kan opnå det uden følelsesmæssigt at dykke ned.

Med succesfølelsen på arbejdet føler man sig betydningsfuld, fordi der er mange, der identificerer sig med jobbet. Men hvordan kan du få mere af den følelse på en let og effektiv måde? Og ikke kun på jobbet?


”Succes er ikke nøglen til lykke.

Lykke er nøglen til succes. Hvis du elsker det, du gør, vil du blive succesrig”

– Albert Schweizer.

Når man har det godt på alle menneskelige områder, præsterer man bedre på jobbet uden ekstra anstrengelser. Så min livsopgave er at hjælpe mennesker med at få mere succes, glæde og mening i deres liv. Kort sagt at blive mere lykkelige.

Vi har altid maven med

 

Anturi Compassion Center er en samling af passionerede mennesker, der på hver deres felt er unikke og som alle har en intuitiv tilgang til arbejdet med mennesker, virksomheder og opgaver. Vi kombinerer og balancerer flere tusinder års gammel viden med de nyeste tendenser. Mange ønsker mere glæde, mening og succes i deres liv og det kan dette "livsakademi" være en katalysator for både privat og i arbejdslivet. Kombination af vejen til sig selv og læring - kombination af indre og ydre - kombination af gammel og nyt

Menneskelig erfaring

 

Hele livet bliver vi undervist og får derfor fyldt vores rygsæk op med viden og læring. Derudover er livet i sig selv læring. Det kan godt være, at vi har faglige færdigheder, som vi også har et stykke papir på, men vi har endnu mere livserfaring i rygsækken. Så når vi taler om at udvikle kompetencer, så er det de menneskelige erfaringer vi vil highlighte og gøre endnu mere synlige.

Vi ser lidt specielle ud – vi ved det godt.

 

Den visuelle identitet beskriver værdierne hos Anturi Compassion Center. Livet er tinder og dale, det vil sige, at vi heldigvis både har mørke og lys i vores liv. Vi kan ikke være tilstede i livet uden at opleve begge dele. Vi føler os også til tider ensomme på vores personlige rejse, og vi kan heller ikke altid se destinationen.  Når du indleder et samarbejde med Compassion Centeret er det processen og udviklingen i sig selv der er værdifuld.

Logoet har flere metaforerer, det forestiller bla. tre personer der står med hænderne over hovedet og er begejstret for mere viden. De tre figurere er samtidig de tre elementer, som du består af, for at være et helt menneske – dit ego, din krop og din sjæl, samtidig med at det indeholder vore tre ledetråde, som er Compassion, passion og compas. Compassion Centeret har fokus på indsigter og læring til den enkelte, som et helt menneske, og alle vil kunne give endnu mere ud til endnu flere.

Kerneværdier

 

Anturi lægger vægt på, at have hjertet med i undervisning og proces.Man skal lære med hele sit menneske – både med hjerne og hjerte. Have en åben og rummelig tilgang til mennesker og være en del af et netværk, hvor du både modtager og giver.