Partnere

MØD ANTURI'S KOMPETENTE PARTNERE

ANTURI COMPASSION CENTER LEDER EFTERAnturi Compassion Center leder efter samarbejdspartnere omkring

store projekter i virksomheder og det offentlige i hele Danmark.DU ER


- Du er en selvstændig coach eller en terapeut, som har valgt din beskæftigelse efter din passion og har været minimum 5 år på markedet.


- Du ser dine medmenneske som en helhed.


- Du er trofast, er god til at arbejde i et team, fleksibel og mobil.


- Du praktiserer selv dine værktøjer og er selv i balance.DINE VÆRDIER:


Dine værdier matcher vores værdi: Ærlighed, Ære, Kærlighed.DU FÅR


Du får et nærværende netværk, som kan støtte dig og din virksomhed og omvendt. Du får tilbud om at blive certificeret coach hos Anturi. Du kan deltage i alle arrangementer hos Anturi Compassion Center.KONTAKT


Kontakt os på telefon 26237788 eller skriv en mail til compassioncenter@anturi.dk, hvis du er interesseret -

Så booker vi en samtale.
Navn:             Nathalie Dahl

Titel:               Founder - Lifecoach

Telefon:          26 23 77 88

Profil


Jeg arbejder med noget, som ikke kan ses, men det giver fantastiske resultater. Man bliver mere levende og bevidst om, hvad man vil, og hvordan man kan opnå det uden følelsesmæssigt at dykke ned. Med succes på arbejdet føler man sig betydningsfuld, fordi der er mange, der identificerer sig med jobbet. Men hvordan kan du få mere succes på en let og effektiv måde? Og ikke kun på jobbet?

Navn:             Dr. Passang Thopchen

Titel:               Tibetansk Professor 

 

Profil

 

Jeg har sin klinik - TMCA clinic i Pune, India, hvor han praktiserer følgende behandlingsmetoder: Sowa Rigpa, Tibetansk medicin, akupunktur, Moxibustion, Cupping, åreladning, Kue-Nye og åndedrætsøvelser.

 

Jeg afsluttede uddannelse i Tibetansk medicin i 1989 og efterfølgende Traditionel Kinesisk medicin i 1992 og praktiserer Tibetansk medicin samt akupunktur og træner lægestuderende fra Medicinsk College i Indien (Sorig Bumzhi Menri Ling) og i hele verden. 

 

Min undervisning er alsidig og  inkluderer bland andet akupunktur, Moxa, Cupping terapi, Tsa Loong, (åndedrætsøvelser), Tibetansk Massage (Ku-Nye), Mantra healing og Drømme Yoga. 

 

Jeg deltog i mange medicin og- helbredskonferencer, hvor han forelæste om Tibetansk medicin (Sowa Rigpa),  TMC og akupunktur.

Navn:             Peder Andersen

Titel:               Mentor

Telefon:          26 23 77 88

Profil

 

Som Mentor anvender jeg mine erfaringer i alle mine aktiviteter. Jeg har beskæftiget mig med forretningsudvikling, været Mentor for iværksættere og lavet online koncepter samt drevet FynboTV med stor succes. Mine interesser er mest indenfor businessverdenen og udvikling af ny viden. Jeg har god empati for mennesker, og kan vejlede dem til at finde den rette vej, og de rigtige metoder i deres business. Jeg har en balanceret tilgang til alt hvad jeg laver, både i min karriere og i mit liv generelt. Jeg arbejder ofte i et godt flow i tilgangen til mine opgaver, der hurtigt løses ud fra min intuition og mit erfaringsgrundlag.

YOU ARE THE BEST

VORES UNDERVISERE ER NØJE UDVALGT PÅ BAGGRUND AF DERES ERFARINGER OG MENNESKELIGE FORSTÅELSE. DE HAR SELV PASSION FOR DET DE LAVER, OG DE ER INSPIRENDE MENNESKER - DE HAR DET MAN KALDER GNIST OG SMITTENDE ENERGI.

KONTAKT

Hold dig ikke tilbage for at sende os en besked.

Vi er altid SÅ glade for at modtage søde beskeder og positive ord.

 
 
 
 

"Vil du lære dig selv at kende, så læg mærke til,

hvad du helst tænker på.”

- Jean-Paul Sartre