Om Dr. Passang

Dr. PASSANG THOPCHEN


Dr. Passang Thopchen blev født i Namwood Khegyal-familien (5. generation af Namwood Khegal Tsang) den 20. oktober 1968.


Han fik uddannelse i Tibetansk medicin i 1989 og dimitterede i  traditionel kinesisk medicin fra Medical College i Sorig Bumzhi Menri Ling (Indien) og globalt i 1992.


Han er dedikeret til at praktisere tibetansk og kinesisk medicin og akupunktur og træner studerende fra Medical College i Sorig Bumzhi Menri Ling (Indien) og global.


Fem års undervisning omfatter, såvel som i andre modaliteter såsom akupunktur, moxa, cupping, Tsa Loong, åndedrætsøvelse, tibetansk massage (Ku-Nye), mantrahealing og drømmeyoga.


Dr. Passang har deltaget i mange medicinske og sundhedsrelaterede konferencer og har selv holdt foredrag om Tibetansk Medicin Sowa Rigpa, TMC og akupunktur og andre emner rundt omkring i mange lande.


Han er læge for H.H. den 33. Gyalwa Menriwa Ring Poche (Bon).


Han er grundlægger af TMCA Clinic - Praksis på Sowa Rigpa, Tibetansk Medicin og ekstern terapi såsom akupunktur, moxibustion, cupping, blodudtagning, Kue-Nye og åndedrætsøvelser.


Dr. Passang er medstifter af Medical College of The Sorig Bumzhi Menri Ling i Indien.


Han er et active member af CCTM - Central Council Tibetan Medicine i Dharamsala i Indien.


- Permanent medlem af All India akademi for alternativ medicin.


- Permanent medlem af Indianacademy of Acupuncture science.


- Permanent medlem af American Academy of Medical Acupuncture.
Den Tibetanske Visdom og Livsstil 

med sundhed og lykke


Visdom i den Tibetanske Medicin er et holistisk og indbyrdes afhængigt system, som kroppen, sindet (ånden) og energien altid understøtter.  Systemet virker således, at man sørger for at holde sit liv i balance i sin helhed.


Hvis man lever med forkert kost, kan det føre til ubalance af følelsesmæssig art og endda forårsage mental lidelse. Ubalance kan skabes gennem forkerte tanker, forkert holdning og forkert adfærd. Det betyder, at vores lykke og sundhed kan blive påvirket af positiv ændring af sind, kost og adfærd. 

Kom og oplev

verdenskendte Professor Dr. Passang og

Mental træner og Livsbalance vejleder

Nathalie Dahl


Kom og oplev en verdenskendt Professor Dr. Passang og Mental træner og Livsbalance Vejleder Nathalie Dahl i Nordjylland onsdag den 19. juni 2024 kl. 19.00 og på Fyn - på Tobaksgaarden i Assens fredag, den 21. juni 2024 kl. 19.00Arrangementer foregår på dansk og engelsk.unsplash